• Neoderma

    Neoderma is een samenvoeging van de Griekse woorden Neo en Derma en betekent ‘nieuwe huid.’ De oorsprong van Neoderma ligt in Cyprus, waar de producten (die op basis van natuurlijke ingrediënten zijn gemaakt), vandaag de dag nog steeds worden ontwikkeld en geproduceerd. Neoderma is voornamelijk bekend door de wereldwijd geliefde Bio-Peeling behandeling die huidproblemen tegengaat en de huid verbeterd. Naast de bekende Bio-Peeling biedt Neoderma een compleet assortiment aan, bestaande uit productlijnen en gezichtsbehandelingen die de huid verzorgen, herstellen en verbeteren.

    De kracht van Neoderma is door middel van natuurlijke ingrediënten de huid te verbeteren. Onze slogan is niet voor niets ‘The Essence of Natural Beauty’. Alle behandelingen van Neoderma verbeteren de huid op een specifieke manier. Denk aan het verminderen van acne, pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels, maar ook het verbeteren van de vochtbalans.

  • CNDC Shellac

    CND™ SHELLAC™ Brand 14+ Day Nail Color is dé innovatie van CND™. Deze 14+ day nail color zorgt voor ruim twee weken een prachtig, sterk en kwalitatief resultaat. CND™ SHELLAC™ is in tegenstelling tot vergelijkbare polishes op de markt geen gelpolish of gellak. SHELLAC™ is een product uniek in haar soort met een samenstelling die nog steeds het best bewaarde geheim in beauty land is. Met CND™ SHELLAC™ kies je voor producten van de beste kwaliteit, aangebracht door professionals die weten waar ze over praten. CND™ SHELLAC™ wordt eenvoudig verwijdert in 8 minuten met de CND™ Nourishing Remover zonder te soaken of te vijlen op de natuurlijke nagel en is dus geheel veilig om te dragen, zelfs voor zwangere dames!

Boek nu een afspraak